Visste du detta om flaggor…

Flaggstänger är normalt vita, men det finns också bruna och svarta.

Bordsflaggor är enkla

Bordsflaggor är effektiva, lättflyttade och är bra komplement till annan skyltning och flaggning. Bordsflaggor är ett trevligt inslag vid möten eller som inredningsdetalj i övrigt. Att de är så pass enkla är vad som är bra med bordsflaggor eftersom du kan enkelt ta undan dem vid behov. Precis som med andra flaggor fungerar det att använda företagets logotyp eller liknande istället för tillexempel nation, fast visst ska det väll vara en fin svensk bordsflagga vid högtiden på kontorsbordet allt!Köpa lagerbolag och börja marknadsföra med flaggor

Det är mycket som ska vara redo då man drar igång ett nytt aktiebolag. Om man har allting klart och inte vill vänta några veckor på att bolaget ska registreras så kan man köpa lagerbolag och genast ställa ut räkningar till kunder. Med lagerbolaget så har man ett aktiebolag som är färdigt och registrerat. Man fyller själv i namn och vad verksamheten kommer att bestå i och sedan så kan man börja sälja. Marknadsföringen bör också vara i full sving parallellt med att detta händer och här kan flaggorna vara ett fenomenalt hjälpmedel!

Köpa lagerbolag då tiden är knapp

Det finns god anledning till att köpa lagerbolag då tiden är knapp. Man kan ju ha jobbat ett bra tag med affärsplan och med allt som krävs för att komma igång och då kan det kännas lite märkligt att behöva vänta för länge på att sätta igång. Man kan ju inte gärna börja marknadsföra med flaggor innan man har en butik och möjlighet att faktiskt sälja produkter och tjänster. Men när man väl är klar med all planering så behöver man inte vänta tack vare möjligheten att skaffa lagerbolaget.

Logga och grafisk design

Det gäller förstås att saker som logga och design är redo då man tänker sig att börja jobba med reklamflaggor som marknadsföring. Om man inte har ett färdigt koncept för den grafiska designen så slösar man pengar på denna typ av reklam. Flaggan måste kunna identifieras med det egna företaget om den ska få den verkan som man är ute efter.

Därmed så kan det vara klokt att jobba med den grafiska utvecklingen redan innan man köper ett lagerbolag. Det gör det ju så mycket lättare att komma igång på riktigt och att jobba med att få fler kunder så snart som företaget är registrerat och igång.

Beachflaggor kan man ta med sig

Med beachflaggor så kan man synas bättre på event och det kan vara något som man behöver då man drar igång sin verksamhet. Det är inte bara på nätet som man kan nätverka och se till att sprida budskapet om den nya verksamheten. Genom att dyka upp på mässor där man märker ut sin närvaro med reklamflaggor så kan det gå snabbare att etablera sig. I det här läget så är det givetvis så att man måste ha en existerande verksamhet. Det kan gå snabbt att få nya kunder via event och då är det ju lite märkligt att skjuta på affärerna för att man väntar på att bolaget ska bli klart så att man kan sälja på riktigt!

Man kan också använda flaggor vid butikslokal

Butikslokaler och kontor mår också bra av att märkas upp med flaggor. Flaggorna syns väl och lockar till sig uppmärksamhet. Fler kommer att märka att man har dragit igång då man använder sig av en eller flera reklamflaggor som man kan fästa på ett snyggt sätt vid ingång eller kanske hissa på stora flaggstänger som finns vid kontorets parkering. Uppmärksamhet är viktigt då man vill lyckas med sin marknadsföring, och det är väl känt att flaggorna gör ett bra jobb just vad gäller att påkalla uppmärksamheten från potentiella kunder.

En god investering

Man kan se flaggan som en mycket god investering. Om det är så att man kommer att ha många möten och behöver någon form av reklampresent som känns unik och fin så kan man även här använda sig av flaggan. Man kan tycka att bordsflaggor är enkla men samtidigt så genialiska. De gör sig väl som presenter och har gott om plats för budskap som till exempel kontaktinformation. Det finns bordsflaggor i olika storlek och dessa är ofta så vackra att man kan dekorera kontor och reception med den på ett fördelaktigt sätt.

Flaggorna kan alltså vara bra att betänka redan innan man köper lagerbolag då de kan bli en viktig del av marknadsföringen som man behöver för att lyckas!


 Är du i flagg-branschen?
 Annonsera på flaggor.org
 Läs mer »
Fler länkar